За продажба Едностаен, Saranda, Sarandë, Албания, Sarande - Quarter No 2 , Street RRuga 6

За продажба - Cod. 43344

  • Типология: Едностаен
  • Област: 83 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Апартамент с изглед към морето
Потопете се в олицетворението на изтънчения живот с този прецизно изработен апартамент за продажба в Саранда, предлагащ изключителна комбинация от елегантност и функционалност. Разположена на отлично място, тази резиденция на втория етаж се простира на обща площ от 83 м², осигурявайки луксозно жилищно пространство, което излъчва изтънченост.
Прецизно проектираното разпределение обхваща спалня, просторна всекидневна, добре обзаведена кухня, тоалетна с вкус и балкон, осигуряващи комфорт и естетика. Разположен в югоизточната част на сградата, апартаментът улавя същността на естествената светлина и предлага спокойно убежище в оживения град.
На цена от €99 600, това предложение включва първокласни функции като врати, плочки и хидросанитарни комплекти в тоалетните – доказателство за прецизното внимание към детайлите и ангажираността към качеството. Построен през 2020 г., имотът е придружен от изчерпателен сертификат за собственост, осигуряващ увереност и правна яснота.
Отличаващ се с удобство и достъпност, апартаментът е оборудван с асансьор и се подлага на годишна администрация за безпроблемно изживяване на собствеността. Разположена само на 1000 метра от морето, тази резиденция предлага перфектен баланс между градско оживление и крайбрежно спокойствие.
Изпитайте целогодишен комфорт с електрическата отоплителна система, разполагаща с индивидуална система за управление, допълнена от климатик за персонализирано управление на климата. Обществените паркинги в непосредствена близост повишават удобството както за жителите, така и за гостите.
Разположен в покрайнините на града, този имот осигурява глътка свеж въздух и предлага панорамна гледка към морето и градския пейзаж. Насладете се на начин на живот далеч от градския шум и трафик, където всеки детайл е прецизно подбран, за да осигури несравнимо преживяване на живот.
Отдайте се на очарованието на този скъпоценен камък в Саранда – резиденция, където луксът среща функционалността, предлагаща спокойно бягство сред хипнотизиращите гледки към морето и градския пейзаж.
Изберете Eron Çumani като ваш доверен агент за недвижими имоти за доказан опит в отличните постижения, обхващащ 15 години и над 100 успешни транзакции с купувачи по целия свят. Лицензирани от Министерството на правосъдието на Албания, ние предоставяме експертни юридически и имобилни консултации, за да гарантираме безпроблемно и сигурно изживяване с недвижими имоти.
Това, което ни отличава, е нашето разнообразно портфолио от имоти, което ви предлага широка гама от опции, за да намерите идеалното съвпадение за вашите нужди. Eron Çumani Real Estate се гордее с предоставянето на гъвкави и приемливи цени, като гарантира, че вашата инвестиция е в съответствие с вашия бюджет и предпочитания.
Нашият ангажимент за прозрачност обхваща финансовите транзакции, където предлагаме консултантски услуги с най-ниски комисионни чрез реномирани банки. Вашето финансово спокойствие е наш приоритет.
Търсите ли да персонализирате вашето жизнено пространство? Ние предлагаме уникална услуга за проектиране на незавършени имоти според вашите предпочитания, създавайки дом, който наистина отразява вашия стил и предпочитания.
За собствениците на имоти нашите услуги се простират отвъд сделката. Ние се отличаваме с управлението на имоти, особено по време на туристическия сезон, независимо дали чрез Airbnb или традиционно отдаване под наем. Позволете ни да се погрижим за детайлите, докато вие се наслаждавате на предимствата на вашата инвестиция.
За да подобрим комуникацията и разбирането, ние предоставяме лицензирани преводачески услуги, като гарантираме, че всеки аспект от вашето пътуване с недвижими имоти е ясен и разбираем.
Изберете Eron Çumani Real Estate – където опитът, почтеността и ориентираният към клиента подход се събират, за да превърнат вашите стремежи към недвижими имоти в реалност.
Eron Cumani
Saranda invest property agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Office

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Sarandainvestproperty Agency
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB