За продажба Двустаен, Saranda, Sarandë, Албания, Sarande - Quarter No 1 , Street karl Gega

За продажба - Cod. 43353

  • Типология: Двустаен
  • Област: 91 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Екзотичен апартамент за продажба в Саранда
Започнете несравнимото изживяване да живеете в Саранда с този внимателно проектиран апартамент, разположен в град, известен със своите 300 слънчеви дни и изключително благоприятен климат.
Влезте в света на изискания живот край морето с този уникален апартамент с 2 спални, разположен на 2-рия етаж на Exotic Residence в Саранда Сити. Състоящ се от 2 спални, просторен хол с кухня, 2 бани и стратегически разположен балкон с югоизточно изложение и морето, апартаментът излъчва атмосфера на изискана елегантност.
Предлагайки голямо, внимателно проектирано жилищно пространство от 91,50 м2, тази резиденция излъчва изтънченост и комфорт.
Разположен само на 300 метра от морето, вие ще имате привилегията да се наслаждавате на спираща дъха гледка към морето от вашия апартамент.
Добре обмисленото разпределение включва внимателно оборудвана кухня, две елегантно обзаведени бани и просторна всекидневна, създавайки приветлива атмосфера както за почивка, така и за забавление. Насладете се на панорамната гледка към морето, която украсява апартамента, осигурявайки ежедневен спектакъл от естествена красота.
Exotic Residence не е просто къща; това е начин на живот. Насладете се на лукса на вентилационната система Incasso, осигуряваща постоянен приток на свеж въздух в цялото помещение. Сградата е оборудвана с удобен асансьор, осигуряващ лесен достъп до частното яхтено пристанище.
Тази изискана резиденция въплъщава хармонична комбинация от лукс и функционалност.
Паркирането е лесно, а специалното лично пространство гарантира безопасността и комфорта на вашия автомобил. Заглавието на тази престижна резиденция е "Екзотична резиденция" - подходящ прякор за апартамент, който улавя същността на морския чар.
Град Саранда, известен с благоприятния си климат с удивителните 300 слънчеви дни в годината, поставя началото на едно идилично средиземноморско преживяване. Стратегическото местоположение на апартамента го прави не само желана резиденция, но и отлична инвестиционна възможност за Airbnb туризъм.
Като доказателство за ангажимента си към луксозния живот, Exotic Residence предлага плувен басейн, така че обитателите да могат да се насладят на удоволствията от водния релакс. Годишната администрация гарантира, че имотът е безупречно поддържан, осигурявайки на жителите спокойствие и свободата да се наслаждават на заобикалящата ги среда.
На цена от €18 300, този уникален апартамент предоставя рядка възможност да изпитате морския начин на живот. Гъвкавите опции за изплащане правят собствеността по-достъпна, превръщайки мечтите в реалност.
Осигурете си място, като заплатите такса за резервация от €5000. Подпишете нотариалния договор и заплатите 60% от стойността. Можем да организираме останалите 30% според предложенията на купувача. Последните 5% се заплащат след получаване на ключа, а последните 5% след получаване на документ за собственост.
Срокът за завършване на строителството на апартаменти в Exotic Residence е септември 2024 г
Независимо дали търсите спокоен апартамент или обмислена инвестиция, Exotic Residence е символ на изтънченост и морски чар. Не го пропускайте
шансът да направите този уникален имот ваш собствен
Изберете Eron Çumani като ваш доверен агент по недвижими имоти с доказан опит в отличните постижения, обхващащ 15 години и над 100 успешни сделки с купувачи по целия свят. Имаме лиценз от Министерството на правосъдието на Албания. Предоставяме професионални правни и имотни консултации, за да гарантираме безпроблемно и безопасно използване на недвижими имоти.
Това, което ни отличава, е нашето разнообразно портфолио от недвижими имоти, предлагащо широка гама от опции, така че да можете да намерите оферта, която идеално отговаря на вашите нужди. Eron Çumani Real Estate се гордее с предоставянето на гъвкави и приемливи цени, като гарантира, че вашата инвестиция е в съответствие с вашия бюджет и предпочитания.
Нашият ангажимент за прозрачност се простира и до финансови транзакции, където предлагаме консултантски услуги при най-ниските комисионни чрез реномирани банки. Вашето финансово спокойствие е наш приоритет.
Искате ли да персонализирате вашето жизнено пространство? Ние предлагаме уникална услуга за проектиране на незавършени имоти по ваш вкус, създаване на дом, който наистина отразява вашия стил и предпочитания.
За собствениците на имоти нашите услуги надхвърлят самата сделка. Ние сме отлични в управлението на имоти, особено по време на туристическия сезон, независимо дали чрез Airbnb или традиционни наеми. Оставете ни да се погрижим за детайлите и вие ще можете да се насладите на предимствата на вашата инвестиция.
За да подобрим комуникацията и разбирането, ние предоставяме лицензирани преводачески услуги, за да гарантираме, че всеки аспект от вашето пътуване с недвижими имоти е ясен и разбираем.
Изберете Eron Çumani Real Estate – където опитът, почтеността и ориентираният към клиента подход се събират, за да превърнат вашите стремежи към недвижими имоти в реалност.
Ерон Кумани
Саранда инвест агенции за имоти
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Моб , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 офис

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Sarandainvestproperty Agency
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB