За продажба Двустаен, Saranda, Sarandë, Албания, Sarande - Quarter No 3 , Street RRuganr 6

За продажба - Cod. 43347

  • Типология: Двустаен
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Апартамент с гледка море
Впуснете се в несравнимо изживяване в Саранда с този прецизно проектиран апартамент, сгушен в град, известен със своите 300 слънчеви дни и много благоприятен климат. Тази изискана резиденция от 100 м², която украсява втория етаж, представлява хармонична комбинация от лукс и функционалност.
Състои се от 2 спални, голяма всекидневна с кухня, 2 бани и стратегически разположен балкон с югоизточно изложение, резиденцията излъчва атмосфера на изискана елегантност. Построен през 2020 г., този имот не само отразява модерната естетика, но също така има сигурен сертификат за собственост, подчертаващ правната цялост.
Повишавайки стандарта ви на живот, апартаментът е оборудван с асансьор за безпроблемен достъп и се подлага на задълбочена годишна администрация, осигуряваща безпроблемно изживяване на собственост. Разположен само на 1000 метра от морето, той предлага убежище от градската суматоха и е спокоен оазис далеч от шума и суетата на града.
Електрическата отоплителна система с индивидуално управление, заедно с климатик, осигурява персонално управление на климата през цялата година. Тази резиденция е повече от дом; това е свидетелство за олицетворение на съвременния крайбрежен живот.
Имотът предлага решение до ключ и включва внимателно подбрани врати, плочки и санитария в баните. Общественият паркинг в близост подобрява достъпността, подчертавайки удобството както за жителите, така и за гостите.
Разположен в покрайнините на града, насладете се на предимствата на чистия въздух и панорамната гледка към морето и градския пейзаж. На цена от €119 900, това ексклузивно предложение примамва взискателните хора да се възползват от възможността да поискат своя дял от символа на изтънчеността в Саранда. Подобрете начина си на живот и направете този несравним апартамент свое убежище сред очарованието на крайбрежния живот.
Изберете Eron Çumani като ваш доверен агент за недвижими имоти за доказан опит от над 15 години и над 100 успешни сделки с купувачи по целия свят. Лицензирани от Министерството на правосъдието на Албания, ние предоставяме експертни правни консултации и консултации за недвижими имоти, за да гарантираме безпроблемно и сигурно изживяване с недвижими имоти.
Това, което ни отличава, е нашето разнообразно портфолио от имоти, което ви предлага широка гама от опции, за да намерите идеалното съвпадение за вашите нужди. Eron Çumani Real Estate се гордее с предоставянето на гъвкави и удобни цени, за да гарантира, че вашата инвестиция отговаря на вашия бюджет и предпочитания.
Нашият ангажимент за прозрачност обхваща и финансовите транзакции, където предлагаме консултантски услуги при най-ниските комисионни чрез реномирани банки. Вашата финансова сигурност е наш приоритет.
Искате ли да персонализирате настаняването си? Предлагаме уникална услуга за проектиране на незавършени имоти по ваш вкус, създавайки дом, който наистина отразява вашия стил и предпочитания.
За собствениците на имоти нашите услуги се простират отвъд сделката. Ние сме отлични в управлението на имоти, особено по време на туристическия сезон, независимо дали чрез Airbnb или традиционни наеми. Позволете ни да се погрижим за детайлите, докато вие се възползвате от предимствата на вашата инвестиция.
За да подобрим комуникацията и разбирането, ние предоставяме лицензирани преводачески услуги, като гарантираме, че всеки аспект от вашето пътуване с недвижими имоти е ясен и разбираем.
Изберете Eron Çumani Real Estate - където опит, почтеност и ориентиран към клиента подход се обединяват, за да превърнат вашите амбиции за недвижими имоти в реалност.

Ерон Кумани
Саранда инвест агенция за имоти
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Моб , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 офис

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Sarandainvestproperty Agency
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB