За продажба Двустаен, Saranda, Sarandë, Албания, Quarter No. 1, Street Karl Gega

За продажба - Cod. 43355

  • Типология: Двустаен
  • Област: 133 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 4
  • Състояние на сграда: Excellent

Екзотична резиденция - мансарден апартамент с изглед към морето за продажба в Саранда
Впуснете се в уникално изживяване в Саранда с този внимателно проектиран апартамент, разположен в град, известен със своите 300 дни слънчево греене и много благоприятен климат.
Влезте в света на изискания крайбрежен живот с този изключителен апартамент с 2 спални, разположен на 4-тия етаж на Exotic Residence в Саранда Сити. Състои се от 2 спални, голяма всекидневна с кухня, 2 бани и стратегически разположен балкон с югоизточно изложение (и веранда с индивидуален басейн) и морето, жилището излъчва атмосфера на изискана елегантност.
Възможността за използване между верандата и терасата ще удвои полезната площ за собственика
Голямата тераса позволява творческа среда (маси, чадъри, легла, скара)
Разполагайки с обширни 132,65 m2 внимателно проектирано жилищно пространство, тази резиденция излъчва изтънченост и комфорт.
Намира се само на 300 метра от морето и вие ще имате привилегията да се насладите на спираща дъха гледка към морето от вашия апартамент.
Добре замисленото разпределение включва обмислено оборудвана кухня, две обзаведени с вкус бани и просторен хол, създаващи приятна среда за релакс и забавление. Насладете се на панорамната гледка към морето, която украсява апартамента и осигурява ежедневен спектакъл от естествена красота.
Exotic Residence не е просто дом; това е начин на живот. Насладете се на лукса на вентилационната система Incasso, която осигурява непрекъснат приток на свеж въздух в цялото помещение. Сградата е оборудвана с удобен асансьор, който осигурява безпроблемен достъп до вашето частно яхтено пристанище.
Тази изискана резиденция въплъщава хармонична комбинация от лукс и функционалност.
Паркирането е лесно с обособено лично пространство, което гарантира безопасността и комфорта на вашия автомобил. Името на тази престижна резиденция е „Екзотична резиденция“, което е подходящо име за жилище, което улавя същността на крайбрежния чар.
Известен с благоприятния си климат със зашеметяващите 300 слънчеви дни годишно, град Саранда поставя началото на едно идилично средиземноморско преживяване. Стратегическото местоположение на апартамента го прави не само желана резиденция, но и отлична инвестиционна възможност за Airbnb туризъм.
Като доказателство за своя ангажимент към луксозния живот, Exotic Residence предлага плувен басейн, който позволява на обитателите да се насладят на удоволствията от водната релаксация. Годишното управление гарантира, че имотът остава безупречно поддържан, което дава на обитателите спокойствие и свобода да се наслаждават на обкръжението си.
На цена от €291 830, този изключителен апартамент представлява рядка възможност да прегърнете крайбрежния начин на живот. Гъвкавите опции за изплащане правят собствеността достъпна и превръщат мечтите в реалност.
Осигурете си място с такса за резервация от €5000. Подпишете нотариалния договор и заплатите 60% от стойността. Останалите 30% могат да се договарят по предложение на купувача. Последните 5% се дължат при получаване на ключа и последните 5% при получаване на нотариалния акт.
Срокът за завършване на строителството на апартаменти в Exotic Residence е септември 2024 г
Независимо дали търсите тиха резиденция или разумна инвестиция, Exotic Residence е фар за изтънченост и крайбрежна привлекателност. не пропускайте
шанс да направите този уникален имот ваш собствен
Изберете Eron Çumani като ваш доверен агент по недвижими имоти и получете доказан опит в отличните постижения, обхващащ 15 години и над 100 успешни транзакции с купувачи по целия свят. Лицензирани от Министерството на правосъдието на Албания, ние предоставяме експертни правни съвети и съвети за недвижими имоти, за да гарантираме гладко и сигурно изживяване с недвижими имоти.
Това, което ни отличава, е нашето разнообразно портфолио от имоти, което ви предлага широка гама от опции, за да намерите идеалното съвпадение за вашите нужди. Eron Çumani Real Estate се гордее с предоставянето на гъвкави и достъпни цени, за да гарантира, че вашата инвестиция е в съответствие с вашия бюджет и предпочитания.
Нашият ангажимент за прозрачност се простира и до финансовите транзакции, където предлагаме консултантски услуги с най-ниски комисионни чрез реномирани банки. Вашето финансово спокойствие е наш приоритет.
Мислите ли да персонализирате дома си? Предлагаме уникална услуга за проектиране на незавършени имоти по ваш вкус, създавайки дом, който наистина отразява вашия стил и предпочитания.
За собствениците на имоти нашите услуги надхвърлят сделката. Ние се отличаваме в управлението на имоти, особено през туристическия сезон, независимо дали чрез Airbnb или традиционно отдаване под наем. Позволете ни да се погрижим за детайлите, докато вие се наслаждавате на предимствата на вашата инвестиция.
За да подобрим комуникацията и разбирането, ние предоставяме лицензирани преводачески услуги, за да гарантираме, че всеки аспект от вашето пътуване с недвижими имоти е ясен и разбираем.
Изберете Eron Çumani Real Estate - където опитът, почтеността и фокусираният върху клиента подход се събират, за да превърнат вашите амбиции за недвижими имоти в реалност.
Ерон Кумани
Саранда инвест агенции за имоти
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Моб , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WhatsApp)
00355/8522 5110 офис

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Sarandainvestproperty Agency
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB