За продажба Двустаен, Saranda, Sarandë, Албания, Sarande , Quarter No 3 , Street RRuga nr 6

За продажба - Cod. 43345

  • Типология: Двустаен
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2
  • Състояние на сграда: New building

Апартамент с изглед към морето
Впуснете се в несравнимо изживяване в Саранда с този прецизно проектиран апартамент, сгушен в град, известен със своите 300 дни слънце и изключително благоприятен климат. Тази изискана резиденция от 100 m², украсяваща втория етаж, олицетворява хармонично съчетание на лукс и функционалност.
Състои се от 2 спални, просторен кухненски хол, 2 бани и стратегически разположен балкон с югоизточно изложение, жилището излъчва атмосфера на изискана елегантност. Изработен през 2020 г., този имот не само отразява съвременната естетика, но също така може да се похвали със защитен сертификат за собственост, подчертаващ правната цялост.
Повишавайки стандарта ви на живот, апартаментът е оборудван с асансьор за безпроблемен достъп и се подлага на щателна годишна администрация, осигурявайки безпроблемно изживяване при собствеността. Разположен само на 1000 метра от морето, той предлага убежище от градската суматоха, представлявайки спокойно убежище далеч от градската суматоха.
Електрическата отоплителна система, включваща индивидуални контроли, съчетана с климатик, позволява персонализирано управление на климата през цялата година. Тази резиденция е повече от дом; това е свидетелство за олицетворение на съвременния крайбрежен живот.
Предоставяйки решение до ключ, имотът включва щателно подбрани врати, плочки и санитарна арматура в баните. Обществените паркинги наблизо подобряват достъпността, подчертавайки удобството както за жителите, така и за гостите.
Разположен в покрайнините на града, насладете се на предимствата на чистия въздух и панорамните гледки към морето и градския пейзаж. На цена от 119 900 €, това ексклузивно предложение привлича взискателните хора да се възползват от възможността да поискат своя дял в олицетворението на изтънчеността в Саранда. Повишете начина си на живот и направете този несравним апартамент свое убежище сред очарованието на крайбрежния живот.
Изберете Eron Çumani като ваш доверен агент за недвижими имоти за доказан опит в отличните постижения, обхващащ 15 години и над 100 успешни транзакции с купувачи по целия свят. Лицензирани от Министерството на правосъдието на Албания, ние предоставяме експертни юридически и имобилни консултации, за да гарантираме безпроблемно и сигурно изживяване с недвижими имоти.
Това, което ни отличава, е нашето разнообразно портфолио от имоти, което ви предлага широка гама от опции, за да намерите идеалното съвпадение за вашите нужди. Eron Çumani Real Estate се гордее с предоставянето на гъвкави и приемливи цени, като гарантира, че вашата инвестиция е в съответствие с вашия бюджет и предпочитания.
Нашият ангажимент за прозрачност обхваща финансовите транзакции, където предлагаме консултантски услуги с най-ниски комисионни чрез реномирани банки. Вашето финансово спокойствие е наш приоритет.
Търсите да персонализирате вашето жизнено пространство? Ние предлагаме уникална услуга за проектиране на незавършени имоти според вашите предпочитания, създавайки дом, който наистина отразява вашия стил и предпочитания.
За собствениците на имоти нашите услуги се простират отвъд сделката. Ние се отличаваме с управлението на имоти, особено по време на туристическия сезон, независимо дали чрез Airbnb или традиционно отдаване под наем. Позволете ни да се погрижим за детайлите, докато вие се наслаждавате на предимствата на вашата инвестиция.
За да подобрим комуникацията и разбирането, ние предоставяме лицензирани преводачески услуги, като гарантираме, че всеки аспект от вашето пътуване с недвижими имоти е ясен и разбираем.
Изберете Eron Çumani Real Estate – където опитът, почтеността и ориентираният към клиента подход се събират, за да превърнат вашите стремежи към недвижими имоти в реалност.
Eron Cumani
Saranda invest property agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Office

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Sarandainvestproperty Agency
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB