За продажба Къща, Delvine, Delvinë, Албания, Delvine

За продажба - Cod. 43365

  • Типология: Къща
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1
  • Състояние на сграда: Good

Открийте спокойствието в квартал „Папучи“ на Делвин, само на живописен 20-километров път с кола или само на 20 минути от оживения град Саранда. Това частно убежище, резиденция, щателно изработена през 2000 г., се простира на 100 квадратни метра в рамките на разтегнат парцел от 1000 квадратни метра, украсен с процъфтяващи цитрусови плодове.

Влезте в топлината на този дом, включващ две спални, уютен хол с очарователен комин, добре обзаведена кухня и освежаваща баня. Обмисленият дизайн и оформление създават привлекателна атмосфера, идеална както за релакс, така и за забавление.

Сгушен в тих и жилищен район, този имот предлага спокойно бягство, докато е удобно близо до удобствата на Саранда. На цена от €135 000, тази резиденция включва не само дом, но и платно от възможности. Обширните 1000 квадратни метра земя предоставят открита покана да си представяте и създавате – може би вашия мечтан басейн или друга вдъхновяваща външна среда.

За тези, които ценят компанията на животни, достатъчното пространство позволява убежище за котки, кучета или дори коне, гарантирайки, че всеки член на семейството, космат или друг, се чувства като у дома си. Прегърнете шанса да култивирате начин на живот на спокойствие, креативност и връзка с този възхитителен имот в Delvine.
Сгушен само на 20 минути от очарователните брегове на Саранда, Делвин, Албания, се разгръща като убежище, където начинът на живот безпроблемно се слива с историята, създавайки завладяващо живо изживяване. Отвъд близостта до магическото море на Саранда, Delvine предлага уникален чар, примамващ онези, които търсят място, където природата, историята и общността се сливат.

В Delvine очарованието на по-бавния живот се преплита с обещанието за съкровища от био-храни. Представете си как се разхождате из местните пазари, където щедростта на земята се празнува чрез набор от пресни, органични продукти. Наличието на биохрана не само подобрява кулинарното изживяване, но също така насърчава по-здравословен начин на живот от фермата до масата, в съответствие с нарастващото предпочитание за устойчив начин на живот.

Потънал в история, Delvine стои като живо свидетелство за богатия културен гоблен на Албания. Калдъръмените улици се вият през града, водещи до археологически съкровища, които нашепват истории за древни цивилизации. От древни руини до добре запазени забележителности, всеки ъгъл на Делвин отеква с ехото на миналите векове, предлагайки усещане за връзка с корените на това завладяващо място.

Истинският пулс на Delvine обаче се крие в неговата топла и гостоприемна общност. Градът е украсен с приятелски настроени хора, които прегръщат новодошлите с отворени обятия. Независимо дали участват в разговори в местни кафенета, участват в обществени събития или просто се наслаждават на ежедневния ритъм на живот, жителите се оказват потопени в чувството за принадлежност, което определя същността на Delvine.

Изборът да живеете в Delvine е покана за начин на живот, където морето Саранда е само на един хвърлей разстояние, където биохраната е кулинарна наслада, където историята е жив спътник и където приятелската общност се превръща в разширено семейство . Delvine привлича онези, които търсят не просто място за живеене, а дестинация, където всеки ден е глава от история, изтъкана от природата, историята и топлината на хората.
Eron Cumani
Saranda invest property agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Office

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Sarandainvestproperty Agency
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB