За продажба Двустаен, Durres, Durres, Албания, .

За продажба - Cod. 43831

  • Типология: Двустаен
  • Област: 80 m²
  • Номер на стая: 2
  • Състояние на сграда: New building

ID: SD-197

Лайфстайл на плажа в Дуръс: Възможност за инвестиция далеч от шума на света

Дуръс, един от най-популярните крайбрежни градове в Албания, сега предлага вълнуващи възможности за инвестиции в недвижими имоти, които осигуряват не само очарованието на морския живот, но и предимствата на непрекъснато разрастващия се туризъм. Този красив апартамент 2+1 в крайбрежната зона на Дуръс, покрай Rruga Pavaresia, е не само дом-мечта, но и отлична инвестиция.

Този апартамент от 80 м² на 3-ти етаж има зашеметяваща гледка към морето, включително строителството на предстоящото развитие на Durres Marina Yacht от частния балкон. В имота можете да се насладите на динамичния кипящ град, който е пълен с кафенета, ресторанти, магазини и пазари, отворени през цялата година, така че може да бъде идеално място за отдаване под наем на квартира или покупка за частни цели.

Защо да инвестирате в Дуръс сега?

Районът на Дуръс претърпя непрекъснато развитие през последните години, където ново строителство, развитие на недвижими имоти и инвестиции подпомагат процъфтяването на туризма. Близостта на града до международното летище, както и крайбрежната алея и интензивният нощен живот правят тази популярна дестинация още по-привлекателна. Ако апартаментите са закупени заедно, подарък е и огромна самостоятелна тераса, която осигурява едно наистина изключително изживяване.

Апартамент 2+1:

80 м²
3 етаж
Асансьор
Балкон с гледка море
150 000 евро

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Szikora Hajni
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB