За продажба Вила, Tirane, Tirane, Албания, Rruga Qemal Stafa, Te Kryqezimi I Oxhakut

За продажба - Cod. 43807

  • Типология: Вила
  • Област: 778 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 1

Проектът предлага изключителна възможност за инвестиция във висококачествен жилищен комплекс. На обширна площ от 21 800 м² се изграждат 28 модерни къщи, проектирани според най-високите стандарти за качество и комфорт. Всяка къща има жилищна площ от 48 m² и е разположена върху собствен парцел от приблизително 400 m² (общата площ на имот е приблизително 778 m²). В допълнение, жителите се възползват от общи части, които включват, наред с други, плувен басейн, зона за барбекю и панорамни тераси.

Къщите са изградени от издръжливи, устойчиви на атмосферни влияния материали като авиационен алуминий и бамбук и са напълно обзаведени. Интериорът е изработен от висококачествени материали като черен мрамор и бял камък. Сградите са оборудвани и с интелигентни системи за управление, които включват автоматизирани системи за вход, управление на осветлението и климатизация. Благодарение на подобрената изолация и системите за енергийна ефективност, оперативните разходи са ниски, а енергийната ефективност е висока.

Цената на къщата е 200 000 евро. Има атрактивни отстъпки, когато закупите няколко къщи: 5% отстъпка, когато закупите 4 къщи, 10% отстъпка, когато закупите 8 къщи, 15% отстъпка, когато закупите 16 къщи и 20% отстъпка, когато закупите всичките 28 къщи. Проектът Ohri View е насочен към международни купувачи, които търсят възможност за инвестиция в един от най-красивите региони на Европа и предлага пълна правна подкрепа за извършване на покупката. Проектът трябва да бъде завършен през пролетта-лятото на 2025 г.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB