За продажба Други (земи), Golem, Durres, Албания, Karpen/Kavaje

За продажба - Cod. 29167

  • Типология: Други (земи)
  • Област: 63000 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Здравейте, Im от Албания / EU.Albania е малка страна в ЕС страна, където повечето от големите китайски компании са рендосване да работят или са working.For например Китай Everbright Group е купил международното летище в Тирана около 90 милиона щатски долара, Китай държавна строителна фирма има правата на изграждане и използване на някои албански магистрали too.So интерес и подкрепа също е big.China искат достъп в ЕС и ето го.
Много от полските хора идват тук за туризъм too.The земя, което притежавам, е идеален за курорт, Албания има повече слънчеви дни в годината от тропичен така че си перфектен за туризъм също.

В ноември 2016 ще започне строителството на най-голямото пристанище в Ballkanies в Albania.Near тази област, което притежавам 63.000m2 земя, която ще бъде използвана за складове, военноморски ремонти и туризъм too.I искат да се развиват и да продаде тази земя.

Да се ​​надява в отговора си Im ви желае страхотен ден.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB